Terug naar overzicht

WhatsApp groep

Beste leden,
 
Als je door de straten loopt is het stiller dan anders. Op de opritten staan opvallend veel auto’s. Mensen werken en blijven thuis.
En ofschoon ons hart nadrukkelijk uitgaat naar de slachtoffers, de hulpverleners en mensen die in deze dagen moeilijke besluiten moeten nemen, willen we ook aandacht voor het kleine leed of grote uitdagingen in onze eigen vak.
Het is een tijd waarop je het liefst met elkaar communiceert, elkaar helpt, elkaar een hart onder de riem steekt of in ieder geval het gesprek aangaat en relativeert. Toch?
SFML kan en wil de verbindende partij hierin zijn.
Wij gaan een WhatsApp groep aanmaken om snel te kunnen schakelen en elkaar te voorzien van goede adviezen. Hiervoor hebben we jullie 06 nummer nodig. Wil je meedoen stuur dan een mail naar info@sfml.nl met je naam en mobiele telefoonnummer, zodat we je in de groep kunnen zetten. Het nummer wordt niet voor andere doeleinden gebruikt!
Reageer en denk via de WhatsApp groep creatief mee, geef aan wat we kunnen doen of wat je nodig hebt. Mogelijk maken we zo samen het verschil.

Als we nu al iets van het virus kunnen leren is het dat we niet alleen zijn en we allemaal met elkaar verbonden zijn.

Bestuur SFML